piterkova.silvia

piterkova.silvia

Komentáře

Stránka Komentář
Účtovanie s účtom 518 – Ostatné služby chcem Vas poprosit o pomoc v nasledovnej veci: v maji si firma kupila auto formou financneho leasingu, nasledne na to bola vystavena faktura na predlzenu rocnu zaruku, ktora sa zuctovala na ucet 381. Dobre sa teda domnievam, ze tento rok nebudem z toho nic rozpustat, nakolko na auto sa vztahuje este 2 rocna zaruka? Zacne rozpustat az v roku 2018? A ako to zuctovat, na ucet obstarania DHM alebo mozem priamo do nakladov na nejaku 518? Za rady velmi pekne dakujem. Piterkova (vloženo: 16.03.2017, 17:20)
Účet 343 Dobrý deň, zaujimalo by ma ako to bude v prípade vystavenia daňového dokladu k prijatej platby z predfaktury. Zálohovo sa fakturovali pšenica,ktorej dodanie sa uskutovni v auguste a podlieha samozdaneniu. Vystavuje sa v takomto prípade daňový doklad v prijatej platbe alebo nie? Za skorú odpoved vopred ďakujem.Silvia (vloženo: 30.06.2017, 10:56)
logo

Ako-uctovat.sk

ig Follow us
logo

Ako-uctovat.sk

tt Follow us
logo

Ako-uctovat.sk

tt Follow us

Stránka vytlačená z url adresy: https://www.ako-uctovat.sk/profil.php?jmeno=piterkova-silvia-&id=17336

QR code

Majiteľ stránok poskytuje informácie na tomto webe v dobrej viere v ich pravdivosť a aktuálnosť, bohužiaľ však nemôže vylúčiť chyby alebo nepresnosti, ktoré sa na stránkach môžu objaviť. Autor stránok nenesie žiadnu zodpovednosť za vaše činy a rozhodnutia ktoré vykonáte na základe informácií získaných z tejto stránky.