dedo

dedo

Komentáře

Stránka Komentář
Daňové priznanie pre fyzické osoby za rok 2014 (v roku 2015) V mojom byte bývala dcéra. Teraz sa odsťahovala do RD. Byt chcem dať do prenájmu. Ak od nej odkúpim zariadenie, ktoré by v tomto byte ponechala, môžem si tento výdavok (600 Eur) dať do výdavkov za prenájom tohto bytu ? Ako takýto výdavok preukázať, alebo dokladovať? (vloženo: 17.02.2015, 00:41)
Daň z prenájmu. Vyplnenie daňového priznania krok za krokom. Dobrý deň pani Kyselová. Dal som do prenájmu byt, ktorý je takmer kompletne zariadený. Nábytok, sedačka, posteľ, televízor, chladnička atď. Zariadenie je používané 5 až 8 rokov. Čo sa dá z tohto a ako započítať do nákladov. Doklady o zakúpení už nemám. (vloženo: 04.02.2015, 19:08)
logo

Ako-uctovat.sk

ig Follow us
logo

Ako-uctovat.sk

tt Follow us
logo

Ako-uctovat.sk

tt Follow us

Stránka vytlačená z url adresy: https://www.ako-uctovat.sk/profil.php?jmeno=dedo-&id=11466

QR code

Majiteľ stránok poskytuje informácie na tomto webe v dobrej viere v ich pravdivosť a aktuálnosť, bohužiaľ však nemôže vylúčiť chyby alebo nepresnosti, ktoré sa na stránkach môžu objaviť. Autor stránok nenesie žiadnu zodpovednosť za vaše činy a rozhodnutia ktoré vykonáte na základe informácií získaných z tejto stránky.